Saps que no soc Freud.

Tampoc tinc 30 anys d’experiència clínica. 

Tampoc he inventat la psicologia ni soc un bestseller.

Soc psicòleg perque aprecio la vida. 

Ajudo a altres persones, tal com m’han ajudat a mi sempre que ho he necessitat.  

Si em vols conèixer una mica més, no vull fer el típic comentari de “m’agrada la música”, però imagino que si no m’agradés no tocaria tots els instruments que toco, entre ells el handpan:

Ningú s'escapa del postureig.

Tots tenim moments baixos.

Haver-los viscut és el que m’ajuda a entendre millor qui passa per situacions difícils.

Diguem que pots ser pastisser sense que t’agradin els dolços, però és més fàcil si et perd el sucre.

Cada cop m’agrada més escoltar, així que et deixo per aquí el meu telèfon per si vols que parlem.

No tinc 12 màsters

No et diré les formacions i títols que tinc, si t’estàs plantejant escollir la teva psicòloga o psicòleg segons la quantitat de títols que tinguin, no soc el teu home.

Això sí, si d’alguna cosa me’n penedeixo, és d’haver estudiat i fet masses formacions. Més que res, per què ara mateix tinc més firmes del rei de les que m’agradaria.

En les següents línies t’escric 3 paraules amb les principals formacions que he fet, però t’animo a saltar-ho, ja que aquesta informació no et serà massa útil. 

Resumint, a més de titular-me com a psicòleg i col·legiar-me amb el número 27.496, tinc un màster en Psicologia General Sanitària i altre màster en teràpies contextuals. Que segurament et preguntaràs que són i seria el més normal del món. 

Els títols em serveixen per evitar que la meva família m’hagi de visitar a la presó,  ja que com saps n’hi ha més d’un tancat per haver fet psicologia sense tenir la titulació. 

El que realment és útil és el que he après fent consulta: escoltar i, si m’ho demanen, donar la millor orientació possible.

Et deixo amb uns mails sobre idees útils de psicologia que podrien ajudar-te a canviar.

Ah, i l’àudio que va ajudar a la Neus a buscar psicòleg. Si l’escoltes, veuràs que li dono la meva opinió sobre la carrera de psicologia.

Per aconseguir-ho, deixa el teu email aquí: 

Envio correus sovint amb idees de psicologia. Aprofito per comentar-te que soc diabètic i em dona guerra. A vegades, a les formacions he de parar per menjar sucre. Si alguna cosa d'aquestes és un problema per tu, és millor que no t'apuntis.

Per complir amb el RGPD (Reglament General de Protecció de Dades) i entendre que les teves dades estan segures, has de llegir i acceptar la política de privadesa. Les teves dades seran guardades a ActiveCampaign, proveïdor d'email màrqueting. ActiveCampaign també compleix amb el RGPD. Responsable: ADRIÀ CABESTANY BORGES Finalitat: Recollida de les dades per enviar informació periòdica dels nostres productes i serveis per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de linteressat. Destinataris: No es preveuen cessions de dades, excepte per previsió legal. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets que s'identifiquen a la informació addicional RGPDUE. Enviament de butlletins i comunicacions comercials Les dades dels clients, podran ser utilitzades per a l'enviament de butlletins - newsletters digitals o en paper, informant sobre ofertes o fets relacionats amb l'empresa, com s'explica a la informació addicional. Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra pàgina web: www.adriacabestany.com/politica-privacidad i tubienestardigital.com/politica-privacidad

 

Diuen que la vida és massa seriosa per prendre-se-la de debò. Si estàs fet a l’antiga com jo, pot ser et fa il·lusió trucar-me per telèfon al  651 62 15 97.